Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında Harran Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Murat BİRER yönetiminde; Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümü ve Konservatuvar öğrencileri 12 Mayıs 2018 tarihinde Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda konser verdi.
Türk Sanat ve Halk Müziği eserlerinin koro ve solo olarak seslendirildiği karma konser, geniş bir dinleyici katılımı ile gerçekleştirildi.

ETKİNLİKLER

Konservatuvarımız Geleneksel Çalgılar Bölümü ve Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği öğrencilerinin Bilim,Kültür,Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında Karma Konser Düzenlendi  Konser detayları için  Tıklayınız..

Konservatuvarımız ve Eğitim Fakültesi Müzik Korosu Azerbaycan Milli Konservatuvar'ında Konser vermiştir Konser Resimleri İçin Tıklayınız..

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2018