KONSERVATUVARIMIZ “GELENEKSEL ÇALGILAR PROGRAMI SINAVI” NA KATILACAK ADAYLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

I. Aşama Eleme Sınavı’nda her bir aday Ud, Kanun, Bağlama,Geleneksel Viyolonsel ya da Ney çalgılarından biri ile iki adet eser seslendirecektir.

1. Zorunlu Eser:

Ud, Kanun ve Geleneksel Viyolonsel için: Tamburi Cemil Bey’in “Nikriz Longa” adlı eseri (Notası için Tıklayınız)

Bağlama için : Merzifon Karşılaması ( Notası için Tıklayınız)

Ney için: Yusuf Paşa'nın Segâh Peşrevi adlı eseri (Notası  için Tıklayınız)

2. Adayın kendi hazırladığı bir eser. (Aday bu eserin notasının üç kopyasını sınav sırasında jüri başkanına teslim edecektir).

ETKİNLİKLER

Konservatuvarımız Geleneksel Çalgılar Bölümü ve Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği öğrencilerinin Bilim,Kültür,Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında Karma Konser Düzenlendi Konser detayları için  Tıklayınız..

Konservatuvarımız ve Eğitim Fakültesi Müzik Korosu Azerbaycan Milli Konservatuvar'ında Konser vermiştir Konser Resimleri İçin Tıklayınız..

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2018