2018 Yılı Devlet Konservatuvarı Geleneksel Çalgılar Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız

2018 Yılı Devlet Konservatuvarı Geleneksel Çalgılar Engelli Aday Sınav Sonuçları İçin Tıklayınız

NOT 1:İkinci aşamaya geçmeye hak kazanan adaylar için (başarılı aday sayısı kontenjanın altında olduğundan) ayrıca bir sınav yapılmayacaktır. başarılı adaylar kayıt hakkı kazanmıştır.

NOT 2:Konservatuvarımız Müdürlüğü’ne kesin kayıtlar 10-12 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Daha detaylı bilgi için özel yetenek sınav kılavuzunu inceleyiniz. Özel Yetenek Sınav Kılavuzu İçin Tıklayınız

ETKİNLİKLER

Konservatuvarımız Geleneksel Çalgılar Bölümü ve Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği öğrencilerinin Bilim,Kültür,Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında Karma Konser Düzenlendi Konser detayları için  Tıklayınız..

Konservatuvarımız ve Eğitim Fakültesi Müzik Korosu Azerbaycan Milli Konservatuvar'ında Konser vermiştir Konser Resimleri İçin Tıklayınız..